Khamis, 10 April 2014

Jom Santai

Jom sertai kami dan rakan-rakan dari Kelab Mencari Jodoh Malaysia... Terbuka kepada semua...

Khamis, 10 Oktober 2013

Mohd Hairrudin Bahari

asal:batu pahat Umur : 31 tinggi:165cm berat:65kg pekerjaan:swasta hobi:travel ciri2 diri:sopan,berbudi bahasa,pemalu,pendiam,hormat orang tua,mudah memahami,berfikiran terbuka,beriman,suka bersederhana ciri2 pasangan yg di cari:sopan,suka merendah diri,mudah memahami,ada budi bahasa,pemalu,tidak cerewet,berfikiran terbuka,sentiasa menghormati org lain. fb link:www.facebook.com/hairrudin2011

ZALIKHA BT MOHD JAMIL.

●Dilahir pada 26/8/89 maknanya 24 tahun skrg nie. ●KERJA saya kerja sendiri. ●ASAL saya org PERAK...tapi sekarang duduk di BANTING SEL. ●STATUS Saya masih lagi bujang dan masih mencari. ●FB LINK SAYA " Zalikha Jamil "...hope jgn terkejut sbb saya manusia biasa...insan biasa. ●SIFAT NEGATIF saya ehmmm apa ye...saya xpndai masak tapi suka cuba resepi2 baru...saya xsuka makan sayur tapi tahu masak sayur...kenal dulu baru tahu kot...he3. ●SIFAT POSITIF PLAK...ehmm saya suka tolong org...saya cepat sayang org...saya nie pelik sikit...hope ada yg bolh terima...saya nie walau nampak garang tapi penyayang tau...saya nie berani...xcepat mengalah...positif...happy go lucky. ●LELAKI YG SAYA NAK CARI...semestinya dia seorng yg bertanggungjawab....setia..penyayang...boleh bimbing saya...rajin...dan paling penting kepercayaan...terima saya seadanya...( klu ada misai 2 1 bonus utk saya...xdpt pun xpe ) https://www.facebook.com/ika.miekasya

Siti Aida Sulaiman

Nama manja:ida Status:bujang Umur:32thn Asal:merlimau melaka Tinggi:162cm Berat:90 ke atas Pekerjaan:babysitter je Ciri2 diri:penyayang,mudah tersentuh,ske kanak2,cemburu tu ada sikit, setia kuat merajuk tp xlama & ske memasak Ciri2 yg dicari:setia,jujur, penyayang,blh terima sy seadanya & pandai ambl hati https://www.facebook.com/ctaidasulaiman.alang

Nik Mastura Binti Mohd Patrick

Nama manja : mas / nik Status : ibu tunggal Umur : 28 tahun Asal : kelantan Tinggi : 162 cm Berat : tidak pasti..yg pasti agak berisi. Hehhee.. Pekerjaan : supervisor Ciri ciri diri : wanita yang sibuk. Tegas. Bertanggungjawab. Suka mkanan pedas. Suka bunga rose sangat. Ciri ciri dicari : beriman (bertanggungjawab). Berkerjaya dan kewangan yang kukuh. Tegas. Sedap mata saya memandang. Pandai jaga diri. Hhehehe.. https://www.facebook.com/mastura.pactrick

Ahad, 6 Oktober 2013

Norhafiza Roslan

nama penuh:norhafiza roslan nama manje:fify status:bujang umur: 25 asal:KL tinggi:152 berat:76kg perkerjaan:kerja biasa2 je ciri2 (sifat) diri:manja,penyanyang,setia,fikirkan masa depan,saya biasa2 je x lawa ciri2 (sifat) dia (yg di cari) :ada kerja tetap,ada kenderaan,jujur,penyanyang,setia,matang,fikir masa depan dan solat yang paling penting Link fb (wajib):https://www.facebook.com/fify.chenta

Rabu, 28 Ogos 2013

kupu-Kupu Chenta

terima kasih krana berkunjung ke blog kami :)

untuk merancakan lagi page ni Jom la share:
~cerita2 ,kisah2 pengalaman hidup yg anda rasa bermanfaat untuk kita share..trutamnya dalam perjalanan menemui Jodoh/cinta....detai anda x akan kami kemukakan... 

~ayat2/madah2/syair/kata2 hikmah/cinta 

kalu korang berminat boleh email admin sediri di nurmi16389@gmail.com 
insya allah akan admin usahakan utuk di sahre.....


terima kasih korang ^^,